Rólunk


Tanácsadó központunk széles spektrumú szolgáltatást nyújt minden korosztály számára: a gyermekekkel adódó problémák diagnosztizálásától és korrigálásától, az egyéni gondokra adható tanácsadáson át, a párkapcsolati és családi zavarok kezeléséig.


Mindezt jól megközelíthető, nyugodt, barátságos környezetben tudjuk biztosítani Budapest szívében vagy Budaörsön.


Névadónk: Hesztia a családi élet védője


Hesztia a görög mitológiában a tizenkét főisten egyike. A családi tűzhely istennője, a háztartás és a családi élet védője. Az ókori Hellász egyik legtiszteltebb papnője, akinek szentélyei minden városban álltak. Ő őrizte a szent lángot a megszentelt hegyen: ezt a lángot lopta el Prométheusz az embereknek. Miután a tűz lekerült a földre, az istennő szentélyévé vált minden tűzhely - így jutott be Hesztia minden családi fészekbe.

Az az otthon, ahol Hesztia lakik, csendes, derűs, békés hely, ahol mindenki nyugalmat talál, és ahol ott a nyugalom és harmónia még a zaklatott hétköznapokban is.

 


Azt szeretnénk, ha tanácsadó központunk is ilyen szentély lenne. A hozzánk fordulóknak segítséget próbálunk nyújtani ahhoz, hogy minden családi fészekbe – még ha megannyi problémától terhes is jelenleg – Hesztia melegítő, nyugtató tüze eljusson.


Bemutatkozás


Boronyák Enikő vagyok, a Hesztia Tanácsadó Központ vezetője.

A hozzánk fordulók általában velem találkoznak, de igény esetén együtt dolgozunk fejlesztő pedagógussal, mediátorral, alternatív terápiákat végző kollegánkkal.

Gyógypedagógus és pszichológus diplomával rendelkezem, de tanultam szociálpolitikát és neveléstudományt is, amivel sokszor segíteni tudom klienseimet az ezeken területeken való eligazodásban is.

Az elmúlt tíz év során tapasztalatokat szereztem iskolapszichológusként, tanítottam középiskolában tanulásmódszertant, és dolgoztam szociálpolitikai és gyermekvédelmi területen is.


A Tanácsadó Központot 2011-ben hoztam létre. Nagyon szerencsés vagyok, mert olyan munkám van, amit nagyon szeretek. Az életemben, a családomban és a munkámban megtaláltam azt a nyugalmat és harmóniát, amit remélem klienseimnek is át tudok adni.

Gyulai Éva vagyok, életvezetési tanácsadó, a Wise Business English Solutions Kft. tulajdonosa és jelenlegi ügyvezetője.

Pályámat 2011-ben kezdtem, pedagógusként, egy évre rá megalapítottam a saját üzleti angol iskolámat, majd létrehoztam a második életvezetéssel foglalkozó vállalkozásomat is. Szak és kutatási területem az önbizalom hiányos emberek megértése és támogatása.

Legyen szó munkáról vagy magánéletről, saját értelmezésemben a siker, a magunkba vetett hit, a cselekvés, és az alázat együttesét jelenti.

Számomra az életvezetési tanácsadás egy eszköz, amely segítségével megmutatom klienseimnek, a legnagyobb mélységekből is van kiút.


Hiszem, hogy bárki képes sikeres és boldog életet élni, ha azon tudatosan dolgozik!